DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

přát.záp. + dokopná 2012

 

Hodnocení turnaje Vyšší Brod 23.6.2012

SKP Č.B. B – Slavoj Český Krumlov  4:1 (2:0)  Tlamsa,Tůma,Brázda,Trnka. as: Tomek, Marek,Brázda

Vstup do turnaje nám vyšel hned  úvodu zápasu, kdy Tlamsa ve 2´utekl sám po levé straně a otevřel skóre utkání na 1:0. Před koncem první půle ve 14´Tomek posílá krásný pas mezi beky a Tůma střelou k levé tyči zvyšuje na 2:0. Do druhé půle jsme nastoupili v pozměněné sestavě a opět na začátku poločasu Marek střelou z 25m prověřil golmana Krumlova, který vyrazil střelu před sebe a Brázda doklepl míč do sítě – 3:0. Utkání jsme v této fázi naprosto kontrolovali a měli více ze hry. Byli jsme jasně lepším týmem na hřišti a hráči se fotbalem bavili. Jasnou převahu na hřišti korunoval Brázda hezkou přihrávkou z půlky a poslal Trnku do úniku, který zvýšil na 4:0. V poslední minutě utkání (30´), po ojedinělém zaváhání obrany Krumlov upravil stav utkání na 4:1. 

SKP Č.B. B – Lomnice nad Lužnicí  2:0 (1:0)  Tůma 2, as: Tomek, Šimek,Schneider

Z hlediska hodnocení zápasu proti nám nastoupil kvalitní soupeř , který předváděl pohledný fotbal, se spíše silovým pojetím hry.  Naši hráči byli techničtější a předvedli to hned ve druhé minutě, kdy Schneider z levé strany poslal pas na Tůmu a ten se nemýlil a vedli jsme 1:0. Pro soupeře to byl blesk z čistého nebe a do konce zápasu se s tímto rychlým gólem nevyrovnali. Lomnice hrozila pouze z brejků, ale naše důrazná obrana je do ničeho nepustila. Až ke konci utkání ve 29´ Šimek vybojoval míč, poslal na Tomka, který hezkým centrem našel hlavu Tůmy a ten zvýšil stav utkání na 2:0.

SKP Č.B. B – Výběr Jihočeského kraje  2:0 (1:0)  Tlamsa, Trnka  as: Komárek

Jednoznačně zápas, který měl rozhodnout o vítězi turnaje. Kluci odehráli zápas s vysokým nasazením a bojovností. Soupeř byl lepší na míči a technicky vybaven, ale naši hráči vše vynahradili srdcem a touhou po vítězství. Musím smeknout a vyzdvihnout všechny hráče, jelikož přístup všech byl s maximálním úsilím a nasazením. V tomto utkání jsem byl na naše hráče hrdý a musím konstatovat, že byla radost dívat se s jakou bojovností uhráli cenné vítězství. Prosadili jsme se po dvou individuelních únicích, kde v prvním skoroval Trnka a druhý zajistil Komárek dlouhým pasem, který se dostal za obranu výběru a svou rychlost využil Tlamsa, který ve druhé půli upravil výsledek na 2:0.

Kluci díky za tento fotbalový zážitek, jelikož jste ukázali, že jste skuteční bojovníci.

SKP Č.B. B – Vyšší Brod  7:0 (3:0)  Čiperová 3,Šimek 2,Tlamsa, Schneider,  as: Komárek , Marek, Tůma, Tlamsa,Kroutil,Čiperová

V tomto utkání jsme nastoupili proti soupeři, který měl ve svém kádru velice mladý tým hráčů. V poločase jsme vedli 3:0 a o vítězi bylo rozhodnuto. Za zmínku stojí hattrick Kristýny, která předvedla velice dobrou hru a svým výkonem si ho zasloužila. Poslední gól vstřelila po penaltě, kterou umístila nádherně pod břevno. Nutno podotknout, že soupeř na nás vyrukoval offside systémem, který mu náramně vycházel. V zápase jsme měli odpískáno asi 52 prohřešků –offsidů.  Nepomohlo časté střídání hráčů, ani domluva. Proto jsme rezignovali a zbytek zápasu sledovali v sedě ze střídačky.

Závěr

Turnaj ve Vyšším Brodu měl jako vždy velice dobrou atmosféru a výbornou pořadatelskou službu. Hned v úvodu, kdy bylo přihlášeno 6 mužstev, muselo být provedeno nové rozlosování, jelikož jeden tým ( údajně Roudné) se na turnaj nedostavil. Vedení týmů jsme se dohodli, že odehrajeme systémem každý s každým 2 x 15 min.

Turnaj ukázal, že jsme schopni hrát i s velice kvalitním soupeřem, jakým byl výběr Jihočeského kraje. Ten nastoupil s kompletním ročníkem 1999, ale náš tým měl ve svém středu též 5 hráčů ročníku 99 a jednoho 2000, kteří se vůbec neztratili.  Ba naopak opět přesvědčili, že budou přínosem pro nově se tvořící mužstvo. V rámci hodnocení turnaje nebudu psát, že se někomu dařilo a někomu ne, ale malé zhodnocení hráčů musí být. Za každý zápas nebudu psát známky a pouze zhodnotím celkový dojem. Je těžké hodnotit například Dominika Kroutila a Brázdiče, kdy v jednom zápase byli na vyhození a v dalších prokázali, že svoje fotbalové kvality mají. Je to o přístupu každého hráče ke každému utkání. Raději vyzdvihnu mladší hráče, kdy velice dobře zahrálo trio Čiperová, Tomek a Marek. Hráčem turnaje jsem vyhlásil Tlamsu O. a Soukupa Tomáše, kteří byli skutečnou oporou pro náš tým. Tlamsa se blýskl především svým důrazem a rychlostí a Soukup T. svým přehledem a fotbalovostí v obraně. Samozřejmě, že chyby byly, ale bez nich se fotbal hrát nedá. Hlavně poslední utkání, kdy bylo vidět, jak se hráči tlačí do předu a sami se vystavovali do zbytečných offsidů. Závěrečné vyhodnocení turnaje – vyhlášení výsledků, kdy jsme dostali krásné poháry a hodnotné ceny zastínil fakt, že při vyhodnocení individuelních cen bylo nějak SKP opomenuto jako vítěz turnaje.

Sestava - hodnocení: Komárek 7, Soukup T. 8, Soukup O.7, Schneider 7, Tůma 7, Kroutil 5, Endlicher 5, Brázda 5,Trnka  6, Tomek 7, Šimek 5, Marek 7, Čiperová 7, Čipera 6, Tlamsa 8, Přemil 5,

 

 

 

Vítejte na stránce skpcbstzaci.websnadno.cz v sekci přátelské zápasy!

sezona 2011-2012 

Dokopná se nadmíru povedla což dokazují některé snímky!

SKP Č.B. - LOKO Č.B. 2:1 Tůma, Cimerhanzl, as: Neckář, Fořter.

Břilice - SKP Č.B. 3:3 Bauer, Mráz, Přemil as: Fořter, Bauer, Nebor

sestava: Hotový J. 4 - Pučejdl 5, Soukup T. 4, Hotový O. 5, Soukup O. 7, Nebor 6, Mráz 6, Le Quang 6, Fořter 7, Tůma 5, Bauer 7, Endlicher 3, Přemil 6, Nešpůrek 4.

Prakticky poslední přípravu před mistrákama jsme sehráli proti kvalitnímu týmu Břilic na Třeboňské umělce, která je přímo nádherná. Bohužel díky tomu, že jsme měli naplánován závěr přípravy poměrně jinak museli jsme tým zkombinovat, a proto se nedá říci, že to byla generálka na mistrák do Blatné. Je to sice škoda ale alespoň opět dostali šanci někteří hráči z B týmu, kterým jsem již před zápasem dal jasně najevo, že mají šanci si místo v sestavě A týmu vybojovat! Jak se jim to povedlo nechám na jejich zvážení.

        Samotný zápas byl dost vyrovnaný a vzhledem k tomu, že to stále byla příprava tak jsme ho hráli na 3 třetiny. A náš tým si i výkony rozdělil na 3 třetiny. V první části jsme hráli poměrně dobře! Přišla pauza a opětovná chyba trenéra byla na světě. Hráče jsem jednoduše za hru pochválil! A to byla ta chyba, protože si většina hráčů do hlav vzala je to dobrý ono to půjde samo, a ve druhé části hráli strašnej fotbal, ze kterého boleli oči! A tak v přestávce byla překvapivě bouřka a třetí třetina už měla zase s fotbalem něco společného, až na individuální chyby některých jedinců! Konečné konstatování tedy zní - výborná příprava na krásném hřišti, za krásného počasí s vyrovnaným skórem na konci! Za zmínku v zápase stojí krásný gól Davida Přemila, který ve velkém vápně vystřihl kličku ala Zinedi Zidane a v klídku skóroval. Krásný fotbalový moment, kterému předcházelo výborné uvolnění tzv.českou uličkou od Nebiho! Nezbývá než dodat, že už se všichni těšíme na neděli kdy jedeme na zájezd do Blatné a tam již budeme chtít bodovat naplno!!!!!! 

Roudné - SKP Č.B. B 3:0

sestava: Kotek 6 - Nešpůrek 6, Pučejdl 7, Endlicher 6, Brázda 4, Neckář 3, Nebor 4, Kroutil 6, Schneider 5, Tůma 4, Tlamsa 5, Trnka 5, Soukup O. 7.

Prachatice - SKP Č.B.A 1:1 Matěják, as: Fořter

sestava: Hotový J. 7 - Havel 6, Mráz 8, Hotový O. 6, Fořter 8, Nebor 6, Soukup J. 7, Le Quang 5, Mužík 6, Matěják 7, Bauer 5, Cimerhanzl 5, Hoško 6, Pučejdl 5.

V dalším přípravném zápase jsme se utkali z ligovým týmem Prachatic. Již předem bylo jasné, že nás nečeká lehký soupeř a byla to především zkouška pro naší obranou činnost. Potvrdilo se, že stále nejsme v obraně kompaktní a je to zaviněno především tím, že v přípravě nastupujeme především ze slabšími soupeři, kteří nás v obranné fázi tolik neohrožují! Postupem času jsme se v zápase oklepali a hráli s výborným soupeřem vyrovnanou partii. Za zmínku stojí náš pěkný gól, o který se zasloužil především Pepa Fořter, který rychle rozehrál trestný kop na půlce hřiště a přesným pasem vybídl Míru Matějáka, který využil svých schopností a chladnokrevně přešel přes protihráče a přehodil brankáře. Domácí měli jedinečnou příležitost zvrátit výsledek ve svůj prospěch avšak s výhodou penalty pohrdli a vstřelili břevno. Náš tým si také vytvořil některé šance ale díky nedůrazu v koncovce jsme je nevyužili. Nicméně konečná remíza v kvalitním zápase byla naprosto zasloužená!

Prachatice - SKP Č.B.B 8:0

sestava: Trnka 4, Hotový J. 8 - Soukup O. 4, Soukup T. 7, Přemil 5, Endlicher 3, Neckář 3, Brázda 3, Kroutil 3, Schneider 4, Tůma 4, Šimek 3, Nešpůrek 3, Pučejdl 7, Hoško J. 3, od 25. min. Trnka 6. 

Hrozná bída, která se ani nedá hodnotit. Při pohledu na tento zápas jsem se chvílemi styděl, že takový tým trénuji. Většina hráčů (pro které je známka číslo 3 ještě hodně milosrdná) si vyjela do Prachatic na výlet. Divím se, že někteří z nich si nechtěli koupit alespoň pohled Prachatic aby měli nějakou památku! Málokdo dokázal v zápase popoběhnout a udělat něco navíc. Prostě flustrace v zápase, a to ještě můžeme poděkovat Jakubovi Hotovému, který vystřídal Lukáše Trnku v brance a pochytal ještě plno šancí domácího týmu. Pro mě nejhorší zjištění bylo po zápase v kabině kdy si hráči mezi sebou začali vyčítat chyby těch druhých ale na své mizerné výkony výkony jaksi pozapoměli. A byli to převážně ti, kteří byli na hřišti nejhorší! Pro mě jako pro trenéra je to dobré zjištění v tom, že jsem si udělal obrázek v B týmu, a určitě se na borečky budu muset více zaměřit! 

 

Celkově jsme v Českém Krumlově po základní části zkončili na 1. místě, kdy jsme všechny zápasy celkem suverénně vyhráli a se skórem 33:2 postupujeme do semifinále z nejlepší pozice!

Turnajový zápas v Českém Krumlov finále 11.3! Stali jsme se celkovým vítězem turnaje, kdy jsme neprohráli ani jeden zápas a s celkovým impozantním skóre 58:3 jsme zaslouženě ovládli celý turnaj ovládli. 

SKP Č.B. - Český Krumlov kombi 3:0 Bauer 3, as: Le Quang, Soukup J. Nebor.

Sestava: Hotový J.8 - Pučejdl 6, Mráz 7, Hotový O. 8, Fořter 8, Nebor 7, Soukup J. 7, Le Quang 6, Tůma 6, Cimerhanzl 8, Bauer 9, Kroutil 6, Brázda 5.

A nadešel den D a finále turnaje v Českém Krumlově bylo před námi. Věděli jsme, že domácí kombi tým udělá také všechno pro to, aby turnaj vyhráli. Na rozdíl od nás si domácí mohli pomoci několika dorostenci a také toho řádně využili. My jsme to samozřejmě předpokládali a také jsme chtěli nastoupit v co nejsilnější sestavě. Bohužel se nám tato představa postupně rozpadala. Nejdřív se na trénink bez omluvy nedostavil Jindra Mužík ( asi dal přednost cigaretám a podivným kamarádům než fotbalu, který dělá dlouhá léta, protože daleko lepší kamarády co se týká budoucnosti má určitě ve fotbale)! Po té se zranil Míra Matěják na nějakém pouličním fotbálku. A ani to nestačilo, protože v sobotním zápase dorostu se zranil Dominik Havel a Ondra Tlamsa. Naštěstí jsme si pomohli opět hráči z B týmu, kteří se v zápase určitě neztratili.

   Do samotného zápasu jsme vstoupili celkem vlažně a pustili jsme domácí tým do mírného tlaku, ze kterého výústili dvě břevna na naší brance a penalta, která skončila do třetice také na břevně naší branky. Museli jsme přeskupit naše řady a tím vylepšit především hru v v obraně. To se celkem povedlo a náš výkon šel rapidně nahoru, čemuž pomohl i pěkný gól Radka Bauera po ideálním uvolnění Dádou. V poločasové přestávce jsme si zopakovali co máme hrát, protože když jsme si to řekli před zápasem tak si to někteří jedinci vůbec nevzali k srdci.

   A druhá půle už byla o něčem jiném. Mírně unaveného soupeře jsme začali přehrávat a především jsme dobře bránili a k ničemu ho nepustili. Do role kanonýra se vložil Radek a přidal ještě dva pěkné góly. Vítězství 3:0 bylo celkem zasloužené, i když si nedovedu představit jak by jsme zápas otáčeli, kdyby domácí své šance nenastříleli do břeven. Jenže na to si nikdo nehraje a troufám si říct, že první místo v turnaji je v rukách nejlepšího mužstva celkem poprávu. Nahrává tomu i naše celkové skóre v turnaji 58:3 což je doslova impozantní!

   Prosadili jsme se i v individuálních cenách kdy nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Jakub Hotový a cenu pro nejlepšího střelce obdržel Míra Matěják, který nastřílel v pěti odehraných zápasech 13. gólů. Zajímavostí je, že podle mých záznamů nastřílel 13 gólů i Radek Bauer také v pěti zápasech. Góly však hlásili pořadatelům většinou rozhodčí, takže v jejich zápiskách bylo na Radkově kontě pouze gólů 12. Nezbývá, než si přát aby nám forma vydržela i do mistrovských zápasů! Jen tak dál pánové!!!!!!!!

Turnajový zápas v Českém Krumlově semifinále 4.3!

SKP Č.B. - Český Krumlov 12:1 Matěják 3, Nebor 3, Mráz 2, Bauer 2, Cimerhanzl, Mužík. as: Matěják 3, Mráz 2, Mužík 2, Bauer, Le Quang, Cimerhanzl, Havel, Soukup T.

Hotový J. 6 - Havel 8, Mráz 8, Hotový O. 5, Přemil 5, Nebor 7, Le Quang 8, Mužík 6, Cimerhanzl 6, Matěják 8, Bauer 6, Soukup T. 7, Soukup O. 6, Schneider 6.

Takový zápas se hodnotí velice příjemně. Již od úvodní minuty jsme na soupeře (který se pohybuje na předních příčkách v KP) vlítli a předváděli jsme výbornou hru, kterou jsme dokázali zužitkovat i střelecky a po pěkných akcích jsme soupeře doslova deklasovali. Výhra 12:1 hovoří za vše. Navázali jsme na výborný výkon z předešlého dne v Prachaticích a zakončili jsme příjemný víkend zejména z pohledu A týmu. Potěšitelné na nedělním zápase bylo, že dobře zahráli i všichni nominovaní hráči z B týmu, kteří po sobotním fiasku do mužstva dobře zapadli. Ale co mě jako trenéra těší nejvíce, že všichni hráči jsou ve výborné fyzické kondici a fotbal je alespoň v tomto zápase nesmírně bavil a dokázali to i před celkem slušnou návštěvou. Je vidět a věřím, že i kluci to tak cítí, že nastolená příprava, ve které jsme je nešetřili ukazuje správnost těchto kroků. Důležité však bude jak se vše projeví v mistrovských zápasech, které se nezadržitelně blíží. 

Turnajový zápas v Českém Krumlově 5. kolo 26.2.!

SKP Č.B. - Kamenný Újezd 9:0 Mužík 3, Matěják 2, Šimek 2, Nebor, Mráz, as: Matěják 4, Hotový O, Šimek, Fořter, Tůma, Mráz.

Hotový J. 6 - Hotový O. 6, Mužík 7, Mráz 7, Fořter 5, Matěják 7, Nebor 6, Trnka 3,Tůma 5, Neckář 4, Endlicher 5, Šimek 6, Schneider 6, Přemil 7.

Ve druhém zápase za nás nastoupili převážně jiní hráči, kteří navázali na dobrý výkon z předchozího duelu. Narozdíl od svých kolegů však stříleli i branky a konečné skóre 9:0 hovoří za vše! Je třeba si přiznat, že soupeř měl ve svých řadách poměrně mladší tým, který se i za nepříznivého stavu nevzdával a bojoval alespoň o co nejčestnější výsledek! Ale i v tomto zápase jsme podali dobrý výkon a předvedli několik oku lahodících akcí! Celkem se oba nedělní zápasy povedli a všichni hráči zasluhují pochvalu za předvedené výkony!

Turnajový zápas v Českém Krumlově 4. kolo 26.2.!

SKP Č.B. - Roudné 2:0 Bauer, Nebor, as: Kroutil, Brázda, Bauer, Havel.

Hotový J.7 - Hotový O.7, Havel 7, Fořter 6, Le Quang 6, Cimerhanzl 6, Bauer 6, Nebor 8, Soukup T.7, Soukup O.6, Pučejdl 7, Kroutil 6, Brázda 5, Nešpůrek 5.

V neděli na nás čekali dva zápasy, a proto jsme všechny zdravé hráče rozdělili do dvou týmů tak aby oba týmy byli vyrovnané a aby hráči z A týmu pomohli v zápasech i hráčům z B týmu. Celkem se dá říci, že se to povedlo, i když soupeři byli podstatně rozdílní! V prvním zápase jsme nastoupili proti ambicióznímu týmu Roudného. V zápase jsme si vytvořili převahu ale v koncovce jsme byli na štíru, a zejména ve druhé půli jsme zahazovali i ty z kategorie vyložených! Nutno si přiznat, že jsme párkrát propadli i v obraně a soupeře jsme pustili také do šancí, které ovšem bravurně zlikvidoval Jakub Hotový v brance! A tak díky naší nemohoucnosti v koncovce se zrodilo hubené vítězství 2:0. Spokojenost panuje z dobrým výkonem celého týmu, který si fotbal docela užil a v zápase předvedl i několik pěkných akcí, které se divákům museli líbit!

Turnajový zápas v Českém Krumlově 3. kolo 19.2.!

SKP Č.B. - Větřní 9:1 Bauer 3, Matěják 2, Hoško Vr. 2, Hotový O. Soukup Jak. as: Bauer 2, Matěják, Kroutil, Hotový O. Hoško Vr. Schneider, Soukup.

Hotový J. 5, -  Hotový O. 7, Matěják 7 , Soukup J. 7,  Nešpůrek 6, Le Quang 6, Endlicher 5, Bauer 7, Mužík 6, Soukup O 7. Soukup T. 7, Schneider 5, Kroutil 8, Hoško Vr. 6, Hoško J. 6.

Na závěr soustředění jsme se opět zastavili v Č. Krumlově a utkali se z týmem ze předních pater v 1.A třídě Větřním! V zápase si zahráli ti hráči, kteří se z různých důvodů nevešli do páteční nominace doplněni o další jedince! Úvod zápasu byl trochu rozpačitý ale po vstřelení prvního gólu jsme si otevřeli střelnici a soupeře jsme deklasovali, i když jsme ještě mnoho šancí neproměnili! Závěrečné zjištění je, že kluci snad ani na soustředění nebyli a žádná předpokládaná únava na nich nebyla vůbec znát. A nebo nebyli tréninky vůbec náročné!angry Což je tedy na pováženou!smiley

Turnajový zápas v Českém Krumlově 2. kolo 17.2!

SKP - Český Krumlov 5:0 Matěják 3, Nebor 2 as: Soukup J. 3, Mráz, Fořter 2, Matěják, Endlicher!

Hotový J, 7 - Mráz 7, Cimerhanzl 6, Havel 5, Hotový O.4, Matěják 8, Soukup J 8, Soukup O 7, Fořter 8, Pučejdl 5, Le Quang 6, Nebor 6, Trnka 3, Endlicher 6.

Na další zápas jsme si sjeli do Č.Krumlova ze soustředění! Dalo se čekat, že kluci budou unaveni ale opak byl pravdou! Asi při pohledu na míč a zelený i když umělý povrch na nějakou únavu zcela zapoměli někde na Šumavských vrších. První poločas jsme na soupeře vlítli a vytvořili si převahu, ze které jsme díky Matějákovo hatricku prakticky rozhodli o osudu utkání! Potěšili mě výkony některých jednotlivců, na kterých byl hlad po fotbalu evidentně vidět! Nutno podotknout, že jsme stříleli góly po nádherných akcích, které museli lahodit oku diváka!

Turnajový zápas v Českém Krumlově 1.kolo. Umělá tráva.29.1.2012

SKP Č.B. - Č. Krumlov komb.dorost+žáci 8:1 Bauer 4, Matěják 3, Mužík, as: Nebor 3, Matěják 2, Soukup Jak. 2, Hotový O. Mužík, Tlamsa.

sestava: Hotový J.6,- Cimerhanzl 6, Mráz 7, Hotový O. 7, Fořter 6, Nebor 7, Soukup J. 7, Mužík 7, Havel 6, Matěják 7, Bauer 7, Tlamsa 6, Endlicher 5.

Zápas ve kterém jsme byli jednoznačně pány na hřišti a podali jsme celkem solidní výkon! 

Přátelský zápas v Písku!

Písek - SKP Č.B. 4:0, pol.(2:0).

Sestava: Kotek 6, Hotový J. 6, - Soukup T.7, Mráz 6, Hotový O. 6, Fořter 5, Neckář 3, Hoško Vr.7, Le Quang 6, Havlík 4, Brázda 7, Bauer 8, Hoško J.5, Schneider 7, Pučejdl 5, Trnka 6,

Po dvou individuálních chybách jsme pustili hráče Písku do dvoubrankového vedení, i když herně nás nepřevyšoval. Domácí byli techničtější, ale do vyloženého tlaku se nedostali. V druhém poločase byla hra opticky ze strany domácích lepší, a po střele z dálky a nedúrazem v obraně jsme obdrželi další dva góly. V zápase se dařilo Radku Bauerovi, který dělal obraně domácích velké problémy. Vzhledem ke kombinované sestavě jsme odehráli dobré utkání, kdy místy byla vidět dobrá přihrávka (Brázda) a kombinační hra. Jako perlička bylo střídání Neckáře, který po necelých pěti minutách na hřišti vyžadoval vystřídat, jelikož fyzicky nemohl.

  

zápas v Písku! Písek - SKP Č.B. 4:0, pol.(2:0). Hodnocení: Kotek 6, Hotový J.6, Soukup T.7, Mráz 6, Hotový O.6, Fořter 5, Neckář 3, Hoško Vr.7, Le Quang 6, Havlík 4, Brázda 7, Bauer 8, Hoško J.5, Schneider 7, Pučejdl 5, Trnka 6,

Po dvou individuálních chybách jsme pustili hráče Písku do dvoubrankového vedení, i když herně nás nepřevyšoval. Domácí byli techničtější, ale do vyloženého tlaku se nedostali. V druhém poločase byla hra opticky ze strany domácích lepší, a po střele z dálky a nedúrazem v obraně jsme obdrželi další dva góly. V zápase se dařilo Radku Bauerovi, který dělal obraně domácích velké problémy. Vzhledem ke kombinované sestavě jsme odehráli dobré utkání, kdy místy byla vidět dobrá přihrávka (Brázda) a kombinační hra. Jako perlička bylo střídání Neckáře, který po necelých pěti minutách na hřišti vyžadoval vystřídat, jelikož fyzicky nemohl.

 

 

Webová stránka byla vytvořena pomocí on-line webgenerátoru WebSnadno.cz